Talon paikka

Käytiin tänään Oton kanssa tontilla merkkaamassa rakennusten paikat kohdilleen. Tuli ylläri vastaan. Varastorakennus peittää 2/3 tieliittymästä. Tokihan tuo on kiva pihan suojaisuuden kannalta, mutta kumpikaan meistä ei pidä mukavana juttuna, että ensimmäisenä vieraita on vastassa varastorakennuksen nurkka…

Mitä nyt? Noh, varastorakennus pitäisi siirtää autokatoksen jatkeeksi. Hyvänä juttuna tässä on se, että vähentää rakennusten määrää = yhdet pohjat ja perustukset vähemmän, mutta huonona puolena se, että asema, julkkarit ja perustusuunnitelma joudutaan tekemään uudestaan sekä rakennuslupaan tekemään muutoshakemus.

Voi että kun ahdistaa, harmittaa, väsyttää ja ketuttaa. Ollaan molemmat niin harmissamme, että ei voida olla edes samassa huoneessa. Tämäkin on raketamisen arkea, eikä auta kuin katsoa peiliin. Siinähän tämä asia seisoi kartassa koko ajan mutta kun hahmottamiskyky on rajallinen, niin eipä osannut katsoa.. Siksi tämä ottaakin kai niin koville kun joutuu kohtaamaan oman erehtyväisyytensä sekä myöntämään, että hanskat on hukassa.

Jep, nöyryyttä peliin ja tunnustamaan, ettei edelleenkään ymmärrä rakentamisesta mitään.

Advertisement

Tekijä: Osmankäämi

Hiukan yli kolmekymppinen nainen joka rakentaa miehensä kanssa kotia, jossa on hyvä olla loppuelämä. Perheeseen kuuluu myös marraskuussa 2005 syntynyt tytär. Kiinnostuksen kohteina valokuvaus, kiipeily, puutarhanhoito, käsityöt, pyöräily sekä ruoka.

2 vastausta artikkeliin “Talon paikka”

  1. Eipä sitä millään huomaa kaikkea – kartassa ja maastossa kaikki näyttää niin erilaiselta! Toivotaan, että nuo muutokset ei vie kauheasti aikaa ja saatte tarvittavat luvat pian. Voitteko alkaa rakentamaan taloa vaikka suunnitelmia tuon autokatoksen kohdalta joudutaankin muuttamaan? Meillä on kans ollut noita ”en kestä sun seuraa nyt”-hetkiä, lähinnä mun puolelta, mutta nekin kuuluu niin parisuhteeseen kuin rakentamiseenkin. Tsemppiä ja voimia sinne!

    1. Luulisin, että päärakennusta ja saunaa voidaan kyllä ruveta rakentamaan ja sitten myöhemmin autokatos ja varasto. Ei niitä kaikkia perustuksia kuitenkaan heti kerralla voida tehdä odottelemaan..

      Kiitos Jane kommentista, tämäkin kuuluu rakentamiseen. Turha sitä on ajatuksia muille jakaa ellei välillä tuo näitä negatiivisiakin puolia esiin.

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: