Kurkistuksia sisustukseen sekä värimaailmaan

Olimme keskiviikkopäivän päätteeksi palaverissa Studio Lillehammerissa ja saimme lyötyä lukkoon monta asiaa, jotka sanelevat sekä kustannuksia että tulevia pienkalustehankintoja.

Jos aloitamme eteisestä, niin lattiaan meille tulee Laattapisteen Melange Beige -laattaa, koko 60×60. Seinien maali tulee olemaan Tikkurilan Pro Gray -värikartasta sävy 1952, aivan sama sävy kuin Melangen yksi ”langoista”!

Kaapistot tulevat Tank Indoorista, ovien materiaalina on sävytetty peili ja rungot ovat mallia valkoinen mänty. Valitettavasti en löytänyt näistä kuvaa.

WC:n ja kylppärin laatoituksiin ei tule muutoksia, niistä voit lukea lisää täältä. Kylpyhuonekalusteet tulevat olemaan sävyiltään tammea ja valkoista. Seinä-wc -istuimet, mallia ei ole vielä päätetty, mutta todennäköisesti Laattapisteen Mio voisi olla vahvoilla. Altaat tulevat olemaan duratia, kuten myös keittiössä.

Keittiön värimaailma tulee olemaan yläkaapistojen osalta tammea ja alaosalta mattavalkoista laatikostoa. Keittiötasoiksi tulee valkoinen durat, sävy 100. (Tämä sama myös wc-tiloissa, kuten yllä mainittiinkin.) Kodinhoitohuoneeseen sama materiaali, mutta sävynä 470, eli oranssi. 😀 Värejä voit tarkastella täältä.

Makuuhuoneisiin, vaatehuoneisiin sekä olohuoneeseen asennetaan kalanruotoparketti.

Lastenhuoneeseen pikkuneidille seinille laitetaan tapettia, samoin aikuisten makuuhuoneen päätyseinä tapetoidaan. Alhaalta voi arvella kumpaan tulee kumpi.

Seinäpintoja maalataan myös, käytävä ja makuuhuoneet Tikkurilan sävyllä 1923.

Saunarakennukseen oleskelutilaan löytyi kerrassaan loistava materiaalivaihtoehto lattiaan! Natweaven markkinoima, Suomessa valmistettu vinyylimatto joka muistuttaa sisalia rakenteeltaan.

Laatan kuva Laattapisteen sivuilta, maalilastut Tikkurilan, parkettimalli erikoisparketti.fi -sivulta, ruusutapetti mimou.se -sivulta, valkoinen tapetti eco.se-sivulta, vinyylimatto hellstenflooring.fi -sivulta.

Tässäpä tätä. Paljon on vielä tehtävää, mutta paljon on myös jo saatu päätöksiä tehtyä ja näillä voidaan lähteä laskemaan kustannusta työn osuudelle kokonaisuudessa. Onhan selvää, että pienen mosaiikin näprääminen on arvokkaampaa kuin isojen laattojen laatoittaminen. Katostaan miten käy, paukkuuko taulkkolaskennassa numerot punaiselle vai selvitäänkö kunnialla. Lupaavalta vaikuttaa -suuntaan tai toiseen. 😉

Mukavaa loppuviikkoa!

Advertisement

Tekijä: Osmankäämi

Hiukan yli kolmekymppinen nainen joka rakentaa miehensä kanssa kotia, jossa on hyvä olla loppuelämä. Perheeseen kuuluu myös marraskuussa 2005 syntynyt tytär. Kiinnostuksen kohteina valokuvaus, kiipeily, puutarhanhoito, käsityöt, pyöräily sekä ruoka.

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: