Kantona kaskessa vol. 2

Sarjassamme ”odottamattomia kuluja” eli miten hävitän n. 250 kantoa.

Ideoita otetaan vastaan! Ykkösajatuksena on Hakevuoren avusteella kantojen poiskuljettaminen tontilta. Hinta 1000 euroa /kuorma, epäilen tarpeen olevan vähintään 2 kuormaa.. Kantojen hakettaminen paikan päällä olisi aika jees vaihtoehto, mutta a) minne säilöä hakkeen rakennusajaksi b) mitä sille kaikelle hakemäärälle tekee?! c) Rahaa menee tähänkin vaihtoehtoon reippaasti. Vielä yksi vaihtoehto toki olisi, että tekee kannoista tilataideteoksen jota sitten tuhoaa seuraavien 50 vuoden aikana…

Ei oo helppoo ei.

Kiva juttu sen sijaan on, että meillä on mennyt 10 000 kävijää rikki blogissa! 😀 Woohoo! Itseasiassa tuo rajapyykki ohitettiin eilen, mahtavaa! Kiitos kaikille lukijoille!

Mitäs muuta? Tuntuu että homma ei etene yhtään vaikka kaikki tehtävät jutut tähtäävät aina pari askelta eteenpäin. Ensi viikolla taas palaveerataan Studio Lillehammerissa; tontilla alkaa maapohjan siivous ja me hääräämme kaiken keskellä tyhminä. Viimeistään 20.5. tehdään päätös siitä, kuka ”voittaa” tarjouskilvan. Ts. kenestä tulee yhteistyökumppanimme (voi raukkaa!) tulevaksi vuodeksi.

Onko muuten vinkkejä porakaivon tekijöistä?

Mainokset

Tekijä: Osmankäämi

Hiukan yli kolmekymppinen nainen joka rakentaa miehensä kanssa kotia, jossa on hyvä olla loppuelämä. Perheeseen kuuluu myös marraskuussa 2005 syntynyt tytär. Kiinnostuksen kohteina valokuvaus, kiipeily, puutarhanhoito, käsityöt, pyöräily sekä ruoka.

8 vastausta artikkeliin “Kantona kaskessa vol. 2”

 1. Näin taiteellisena ihmisenä kannatan ehdottomasti tota tilataideteosta! 😀

  1. Kiitos!
   Tuonne on laitettu tarjouspyyntö; on vaan aika suolainen hinta lähteä murskaamaan n. 200 kantoa.. Katsotaan millainen vastaus tulee. 🙂

 2. Tsekkaa metsäpalvelu Oldenburg, vievät kannot ym. pois n. 8 e/m2 + alv. Me käytettiin heitä ja olimme tosi tyytyväisiä.

  1. Mahtavaa! Kiitos Mia! Laitoin samoin tein tarjouspyynnön tuonne. Tosin Hakevuoren tarjous on hinnaltaan 6,60/m2 (sis. alv), joten ei tuo edullisempi ole, mutta kysytään kuitenkin koska ehkä sitä voisi saada paljousalennusta.. 😀

 3. Meillä tulee lähtemään nuo kannot kaivinkoneella samalla kun pintamaa kuoritaan ja ajetaan maankaatopaikalle. Toivottavasti tällä kertaa sille mikä on tontin lähellä. 🙂 En tiedä paljon tuosta lystistä joutuu maksamaan, mutta meneepähän samalla kerralla.

  1. Löytyihän se kohtuuhintainen vaihtoehto sitten viimein. Esbiopower teki yli puolet halvemman tarjouksen kuin Hakevuori ja toimitusaikakin oli huomattavasti nopeampi.

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s