Tahti tiivistyy.

Vihdoin siis tapahtuu jotain muutakin kuin pelkkää puiden kaatoa, pöllien pyörittämistä ja klapien tekoa. Suunnittelun, pähkäilyn ja asioiden pyörittelyn sekä tarjouspyyntöjen lähettämisen sekä saatujen tarjousten läpikäynnin ollessa mukavaa, mutta välillä melkoisen puuduttavaa touhua, oli eilinen tiluksilla piipahtaminen mukavaa vaihtelua.

Laaksonen Racingin Asko oli rykäissyt keskiviikkoiltana meille kiinteistöliittymän tiistaina toimitetuista rumpuputkista, suodatinkankaasta sekä Konevuorelta tilatusta kiviaineksesta. Nyt mahtuu sitten isommallakin autolla (tai vaikka kahdella) ”pihaan” ja ei tarvitse enää varoa juurakoita tai pohjakosketusta tavallisella henkilöautollakaan. Helpottaa toimintaa kummasti, kun ei tarvitse naapureiden nurkkiin parkkeerata enää.

Naapureista puheenollen – kahdelta tulevalta naapurilta saatiin jo nimet rakennuslupahakemuksen liitteisiin. Loput hoituvat varmasti ensi viikon alkuun mennessä.

Eilen kiinnitimme kiinteistöliittymän viereiseen koivuun myös ilmoituksen rakennushankkeesta. Otin kuviakin (kännykkäkameralla, kun järkkäri unohtui kotiin), mutta aloitin tämän perjantaiaamun reippaasti tunkemalla unenpöpperössä kylpyhuoneen lattialla olleen pyykkikasan pesukoneeseen ja pikaohjelman päälle – tarkistamatta, että puhelin oli vielä eilen käyttämieni housujen taskussa. Nämä uudet kosketusnäyttöluurit eivät sitten tunnu kestävän vettä tai 1200 kierroksen linkousta yhtään. Laaki ja vainaa siis. Kuvat samoin tein kankkulan kaivoon.

Viikonloppu menee Pohjanmaalla ”lomaillen”, alkuviikko työreissussa – kuinka yllättävää – Pohjanmaalla, joten tiluksille pääsen tekemään jotain seuraavan kerran vajaan viikon päästä. Sunnuntaina illalla kuitenkin pikainen pyörähdys aurinkoisille etelärinteille ja katsomaan, mitä Asko on saanut aikaan.

Oikein mukavaa Wappua kaikille!

Advertisement

Tekijä: Otto.

Vajaa nelikymppinen insinööri rakennuttaa, harrastaa ja urheilee.

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: