Viikko 17

Tälle viikolle on paljon touhua tiedossa; tai ainakin siltä tuntuu. Tänään on normaalin työpäivän lisäksi tapaaminen lvi-suunnittelijan kanssa, rumpuputkien (2 x 6m) sekä suodatinkankaan (500m2) kuljetus tontille ja palaveri kaivajan kanssa. Huomenna aloitetaan tieliittymän teko ja myös eka kasetti soraa saadaan jo paikalle.

Torstaina vietetään ilta siivoten risuja pois rakentamisen tieltä, klapikonekin varmaan laulaa ja Raivuri vetää omaa sooloaan. Perjantaihin mennessä pitäisi saada rakennuslupahakemus sisälle kaupungille jotta pysyttäisiin edes jotenkin aikataulussa tämän kanssa. Käsittelyaika kun on sen 6 viikkoa vähintään.

Viikonloppuna aiomme pitää vapaata (kyllä, ihan oikeasti!) ja lähdemme Etelä-Pohjanmaalle syömään Maamon tekemiä munkkeja ja Mafan kanssa puutarhahommiin.

Kun rakennuslupa on sisässä, saatte ihailtavaksi lopulliset kuvat. Jonkin sortin pihasuunnitelmaa virittelen niiden valmistuttua myös. Paljastettakoon siitä sen verran, että kukkaloistoa ei Osmankäämistä löydy. 😉

Mukavaa viikkoa kaikille!

Advertisement

Tekijä: Osmankäämi

Hiukan yli kolmekymppinen nainen joka rakentaa miehensä kanssa kotia, jossa on hyvä olla loppuelämä. Perheeseen kuuluu myös marraskuussa 2005 syntynyt tytär. Kiinnostuksen kohteina valokuvaus, kiipeily, puutarhanhoito, käsityöt, pyöräily sekä ruoka.

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: