Pyytävälle annetaan..

Tarjouspyyntöjä on lähetetty eilen ja tänään edelleen. Vuorossa maa-ainekset sekä maaurakoitsijat. Talotoimittajista on viisi on ehtinyt ilmoittaa, että kiitos mutta ei kiitos. Ilmeisesti tarjouspyyntömme oli liian vaativa jotta kannattaisi vaivautua. Hiukan aiheuttaa kummastelua sisälukutaidon puute; ”myös muita u- ja tiiveysarvot täyttäviä rakenneratkaisuja saa tarjota” ja ensimmäinen kommentti on palautteena ollut ”meillä ei ole spu-eristeisiin perustuvia rakenteita tarjolla”. Niin, mutta muitakin saa tarjota… Tokikin jos rakenteet eivät ole tarpeeksi tiiviitä, niin sitten on turha yrittää.. Ehkä olen turhan pessimistinen nyt.

Maa-aineksista ehti tulla jo yksi tarjous. Nopeaa toimintaa!

Tontin lohkominen suoritetaan ilmeisesti heinä-elokuussa. Sitten saadaan virallisestikin tilalle nimi Osmankäämi. 🙂

Viikonloppu viettetään taas tontilla; ajattelin hiukan hahmotella maastoon tielinjaa sekä talon paikkaa. Onneksi on 30 metrin mitta.  Otto tosin menee tontille jo tänään; on treffit yhden kaivajan kanssa ja tarkoitus on siivoilla maastosta pöllejä ja risuja läjälle; viime viikonloppuna loppui energiat kesken. Minä olen työkavereiden kanssa suunnittelupäivillä melkein tontin naapurissa. Ehtisköhän sieltä iltahölkällä vähän risusavottaan… 😀

Advertisement

Tekijä: Osmankäämi

Hiukan yli kolmekymppinen nainen joka rakentaa miehensä kanssa kotia, jossa on hyvä olla loppuelämä. Perheeseen kuuluu myös marraskuussa 2005 syntynyt tytär. Kiinnostuksen kohteina valokuvaus, kiipeily, puutarhanhoito, käsityöt, pyöräily sekä ruoka.

3 vastausta artikkeliin “Pyytävälle annetaan..”

 1. Moi, vuoroin vieraissa 🙂
  Tsekkasin talonne pohjat, tosi kivalta/hyvin suunnitellulta näyttää!
  Toi tarj. pyyntöjen lähettely talotoimittajille oli aikamoista puuhaa. Monta viikkoa laskeskelivat niitä tarjouksiaan, ja sitten niistä puuttui kuitenkin aina jotain. Sitten vaan soittoa perään ja taas odottelua… Malttia vaaditaan.

  Ihanaa kun lumet sulaa! Meillä kaatuu puut vihdoin ensi viikolla, hienoa.

  – mia

 2. Kiitos Mia!

  Ei tässä lähettelyssä mitään, mutta auta armias nuo vertailut… Olen tehnyt excel-jumppaa ja pyrkinyt saamaan jotain järkeä touhuun. Kohta nähdään miten onnistuin. Dl. suuressa osassa tarjouspyyntöjä on nimittäin 15.4.

  Kuten varmaan blogista huomasitkin, ollaan itse kaadettu puut ja edelleen hommaa riittää. Vielä on n. 60-100 puuta kaadettavana. Arviointi on aavistuksen hankalaa kun tonttimme ”saareketta” ei ole edes käyty katsomassa..

  1. Joo, teillä on siinä sarkaa kynnettävänä! 🙂 Meidän oli myös tarkoitus kaataa puut itse (niitä ei kyllä kovin paljon meidän tontilla edes ole), mutta nyt naapurimme on löytänyt hyvän metsurin joka tekee homman koko meidän as. oy:lle ja saa maksun lisäksi myös puut itselleen. Polttopuiksihan niitä runkoja eka ajateltiin, mutta nyt tultiin siihen tulokseen että helpompi näin…

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: