Paperihommia

Eilen saatiin arkkitehdiltämme ensimmäinen satsi rakennuslupahakemukseen liitettävistä kuvista. Loput tulevat (toivottavasti) vielä tänä iltana. Laitamme varmasti kuvat tänne(kin) esille viimeistään ensi viikon aikana – todennäköisesti viikonloppuna jo.

Muutenkin on tapahtunut edistystä rakennusluvan hakemisen kannalta – maaperätutkimuksen raportti tuli jo tänään! Käsittämättömän nopeaa palvelua, johon en kyllä ollut osannut varautua yhtään. Propsit tästä siis Uudenmaan Pohjatutkimukselle!

Raportti vahvisti sen, mitä jo arvelimmekin tonttia ostaessa – ei tarvitse paaluttaa tai vaihtaa metritolkulla massoja, vaan reilu metri pintamaasta riittää. Pieni mahdollisuus on, että saunarakennuksen alta joutuu louhimaan, mutta se ei tätä projektia kaada. Normaalit salaojitukset ja pintavesien säädöt toki tulee mukaan kuvioon, mutta todella vähällä kaivamisella ja täytöllä näyttäisi perustukset onnistuvan.

Paperihommia olisi huomenna tiedossa tarjouspyyntöjen lähettämisen muodossa. Ja tietysti soitto aina perään.

Advertisement

Tekijä: Otto.

Vajaa nelikymppinen insinööri rakennuttaa, harrastaa ja urheilee.

Yksi ajatus artikkelista “Paperihommia”

  1. Uudenmaan Pohjatutkimus on tosiaan ultranopea. Aikanaan saimme heiltä tarjouksen 16 minuuttia tarjouspyyntösähköpostin lähettämisen jälkeen. Saivat homman.

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: