Aikuisten leluja

Aiemmassa postauksessa tuli mainittua Stilhin sahoista.. Tänään sitten kävin hakemassa uudet kaverit mukaan menoon; Stihl FS350 raivaussaha, Stihl MS230CBE moottorisaha, Fiskars kaatorauta ja Stihl Isäntäkypärä. Näillä luulisi myös isomman puuston antavan periksi. Vielä on hankintalistalla viiltosuojahousut sekä -hanskat.

Huomenna sitten alkaa. Menossa mukana Otto, Osmankäämi, Mikko ja Tyttö. 🙂 Tavoitteena saada kaatuville tukeille raivattua varastointitila ja muutenkin siistittyä kulkureittejä, jotta itse kaato ja karsinta ja siirtely sujuisivat helpommin. Mitä muuta voikaan odottaa logistikoilta…

Työpäivän päätteeksi vietetään Motivaatiossa minituparit talkoolaisten kanssa.

Ai niin, siniset muuttolaatikot palautettu takaisin muuttofirmaan ja muutamat verhotkin ripustettu Motivaatioon Oton toimesta. Osmankäämi on keskittynyt lähinnä pikkuneidin viihdyttämiseen sekä perusarjen pyörittämiseen. Onni on aikaansaava puoliso.

Reilun viikon kuluttua on sovittu treffit Laattapisteen showroomissa Lillehammerin neitojen kanssa ja lisäksi tavoitteena on ensi viikon aikana saada tarjouskirjelmät lähetettyä maansiirtofirmoihin. Suunnittelua, suunnittelua, suunnittelua. Koska päästään töihin?!

Advertisement

Tekijä: Osmankäämi

Hiukan yli kolmekymppinen nainen joka rakentaa miehensä kanssa kotia, jossa on hyvä olla loppuelämä. Perheeseen kuuluu myös marraskuussa 2005 syntynyt tytär. Kiinnostuksen kohteina valokuvaus, kiipeily, puutarhanhoito, käsityöt, pyöräily sekä ruoka.

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: