Luonnos numero 4 (vai 5?)

Saimme eilen lauantaina aamupäivällä uusimmat luonnokset arkkitehdilämme. Päärakennus on nyt valmis. Saunarakennukseen joudutaan tekemään muutoksia korkeuserojen vuoksi. Tonttimme on rinteessä, ei kovin jyrkässä sellaisessa, mutta kuitenkin riittävän, että kaikki ei mene ihan kuin elokuvissa.. Kunhan saadaan vielä viimeiset yksityiskohdat kuntoon, saatamme julkaista täälläkin viimein kuvia Osmankäämin pohjasta.

Huomenna on tiedossa töiden jälkeen pitkä palaveri Lillehammerissa. Loppuviikko kuluukin pakkaamisen merkeissä; vielä pitäisi saada varasto siivottua ja pakettiin sekä tietenkin keittiö, makuuhuone, kylpyhuone jne.. Toisaalta, kun tämä on ohi, niin tietää yhden vaiheen elämässä olevan lopullisesti takana. Seuraava etappi odottaa jo ja se on täyttä raksaelämää. Aamulla seitsemäksi töihin, kolmen jälkeen Audin nokka kohti tonttia ja illalla kymmenen maissa sänkyyn kaatuminen.

Meille rakentuu koti. Ei mikä tahansa kämppä tai asunto, vaan koti. Tuntuu hurjan hyvältä.

Bubbling under: teräketjuöljy, tukkipihdit, kevytpeitteet ja ensiapulaukku

Advertisement

Tekijä: Osmankäämi

Hiukan yli kolmekymppinen nainen joka rakentaa miehensä kanssa kotia, jossa on hyvä olla loppuelämä. Perheeseen kuuluu myös marraskuussa 2005 syntynyt tytär. Kiinnostuksen kohteina valokuvaus, kiipeily, puutarhanhoito, käsityöt, pyöräily sekä ruoka.

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: