Suunnittelua sisälle ja ulos

Eilen käytyämme jälleen tontilla, havahduimme kotimatkalla varsin tärkeään kysymykseen: minkä värinen talosta tulee? Se on meille molemmille selvää, että ei ainakaan punainen, sininen, mintunvihreä, taivaansininen, vaaleanpunainen tai mikään muukaan luonnoton väri. Harkinnassa on siis harmaa (kuinka yllättävää!), sävytetty puu, ”kermanvalkoinen”, tumma ruskea.. Katon väri oli onneksi helppo, molemmat haluavat mustan.

Eilen sain myöskin idean verhoihin. Aion neuloa paperilangasta verhot ainakin olohuoneeseen, ehkä samasta saa myös jonkun kapan tapaisen keittiöön.. Tästä täytyy keskustella Lillehammerin neitien kanssa, miten ideani saadaan istutettua talon yleisilmeeseen. Eilen haastateltiin myös ”tuleva paras kaveri” eli Osmankäämin rakennustyömaan valvoja sekä pääsunnittelija. Arvostamme kaverin paikallistuntemusta sekä rauhallisuutta. Hänen avullaan löydämme oikeat kunnolliset työmiehet kuhunkin vaiheeseen. Yksi huoli vähemmän, kuusi lisää tilalle..

Seuraavaksi jatkamme odottelua. Arkkitehtimme on lupaillut ensimmäisiä virallisia pohjapiirroksia puolentoista-kahden viikon kuluttua; siihen asti emme voi tehdä oikein mitään muuta kuin odottaa. Ja ehkä käydä kaatamassa pari puuta, suunnitella tien paikkaa, pakata muuttolaatikoita, hankkiutua turhasta tavarasta eroon ja vaikkapa valmistaa niitä verhoja.

Aggressiivista odottelua kolmannella; yy-kaa-…

Advertisement

Tekijä: Osmankäämi

Hiukan yli kolmekymppinen nainen joka rakentaa miehensä kanssa kotia, jossa on hyvä olla loppuelämä. Perheeseen kuuluu myös marraskuussa 2005 syntynyt tytär. Kiinnostuksen kohteina valokuvaus, kiipeily, puutarhanhoito, käsityöt, pyöräily sekä ruoka.

Yksi ajatus artikkelista “Suunnittelua sisälle ja ulos”

  1. No niistä verhoista ainakin tulee vaikka kuinka ihanat. Toivottavasti vielä ikkunatkin sopii niihin. =)

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: