Esittely

Meitähän on siis kaksi tätä kirjoittamassa tällä hetkellä, tuleva tilan isäntä Otto. ja vaimo piileksii Osmankäämi -nimen takana. Lisäksi meillä on kanssakärsijä mukana, kutsuttakoon häntä nyt vaikka öö.. Mikoksi. Mikko on oikein mukava, joskin aavistuksen ujo poika. Häntä raahataan milloin puunkaatotalkoisiin tai hautaamaan pihatonttuja. Mikko tulee kommentoimaan ja kertomaan rakentamisesta ulkopuolisen silmin; nostamaan ne pimeyden hetket muidenkin tietoisuuteen. Lisäksi Mikolla on kanssamme yhteinen harrastus: valokuvaus. Ehkä jossain kohdassa näette sitten realismia tontilta kun Otto ja rouva Osma polttavat yhteiset käämit ja jäljelle jää vain savuavat..perustukset.

No ei.

Mikolle tervetuloa mukaan matkalle rakentamaan Villa Osmankäämiä. Pitkä ja naulainen tie odottaa.

Advertisement

Tekijä: Osmankäämi

Hiukan yli kolmekymppinen nainen joka rakentaa miehensä kanssa kotia, jossa on hyvä olla loppuelämä. Perheeseen kuuluu myös marraskuussa 2005 syntynyt tytär. Kiinnostuksen kohteina valokuvaus, kiipeily, puutarhanhoito, käsityöt, pyöräily sekä ruoka.

2 vastausta artikkeliin “Esittely”

  1. Jäädään mielenkiinnolla (ja kateudella) odottamaan jatkoa. Toivottavasti jaksatte sitten rakennusvaiheessakin tänne päivitellä kuulumisia. Voidaanko muuten pistää teidän blogi meidän blogin linkkilistoille vai haluatteko pitää tämän yksityisempänä?

    PS. Eri Mikko kuin mistä yllä puhutaan. Ihan vaan ettei jää epäselväksi jollekin. 😉

    1. Pyrimme ylläpitämään blogia aina kun on jotain jorinoitavaa. 🙂 Ja tottakai saatte linkittää tämän Avaruusasemalle! Tänne tulee sisustamisestakin juttua heti kun on seinät joita sisustaa.. 😉

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: